Βαθμολογία

ΑΕΠ Κοζάνης: Τα ηνία στον Σάββα Μπιτσώρη

Η ΑΕΠ Κοζάνης έκανε γνωστό ότι δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί τελικά, το πρόβλημα βίζας του προπονητή της ομάδας κ. Μαξιμιλιάνο Βιέρα. Τα ηνία του προπονητή αναλαμβάνει άμεσα, ο κ. Σάββας Μπιτσώρης, που έτσι και αλλιώς βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΠ Κοζάνης. Αναλυτικά:

«Δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί τελικά, το πρόβλημα βίζας του προπονητή της ομάδας μας, του κ. Βιέρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Ουρουγουανός τεχνικός και φίλος της ΑΕΠ Κοζάνης να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να μην μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σωματείο μας.

Είναι δυστυχώς και αυτό ένα από τα μεγάλα προβλήματα των Σωματείων της Γ Εθνικής και των κανονισμών που ισχύουν, κάτι που δυσχαιρένει μονίμως τις επιλογές, τόσο ποδοσφαιριστών όσο και προπονητών.

Από τη στιγμή δηλαδή, που δεν διαθέτουν διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η έκδοση βίζας φτάνει στα όρια του αδύνατου.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ευχαριστεί τον Μαξιμιλιάνο Βιέρα, που ήρθε από την Ουρουγουάη για να βοηθήσει στην όλη προσπαθεια της, που γενικά φέτος βρίσκει μόνο γραφειοκρατικά εμπόδια μπροστά της.

Η ομάδα τον ευχαριστεί για τη συνεργασία. Τα ηνία δε του προπονητή αναλαμβάνει άμεσα, ο κ. Σάββας Μπιτσώρης, που έτσι και αλλιώς βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΠ Κοζάνης εδώ και ένα χρόνο».