Βαθμολογία

«Στόχος η άνοδος στη League A»

Στην Λιθουανία βρίσκεται η Εθνική Κορασίδων ενόψει της πρώτης αγωνιστικής στο Round 2 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-17 (League B) με αντίπαλο την Μολδαβία την Παρασκευή 23/03 στις 16:00 στο LFF Stadium του Βίλνιους.

Ο προπονητής της γαλανόλευκης, Γιώργος Παπακώστας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχο της Εθνικής τόσο στην πρεμιέρα όσο και σε όλη την διάρκεια του τουρνουά αποτελούν οι καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην League A. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα:

"Πηγαίνουμε στο τουρνουά της Λιθουανίας με μοναδικό στόχο την άνοδο στην League A. Θέλουμε να βρισκόμαστε στο κορυφαίο γκρουπ της ηλικιακής κατηγορίας και πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να το πετύχει. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τουρνουά με δυνατές ομάδες όμως όλες οι παίκτριες βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και θεωρώ ότι ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός. Είδαμε και στις πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις με την Σκωτία ότι υπάρχει ταλέντο και γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα.

Με συγκέντρωση και προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο στο τέλος του τουρνουά θα επιστρέψουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα σε μια διοργάνωση είναι πάντα ιδιαίτερη. Δεν υπάρχουν βατοί αντίπαλοι για εμάς, δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν και θα αντιμετωπίσουμε όλες τις αναμετρήσεις με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα."

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα της Εθνικής Κορασίδων στον 1ο όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου της League B.