Βαθμολογία

Δηλώσεις Χ. Τζόλη, Κ. Τζολάκη, Φ. Κίτσου

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων Κωνσταντίνος Τζολάκης, Χρήστος Τζόλης και Φώτης Κίτσος μίλησαν στο πλαίσιο της Media Day, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Νέας Σμύρνης λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησής της ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ουγγαρία (24/03/2023 17:00 '' Γεώργιος Καμάρας'') και της πρεμιέρας της στα προκριματικά του EURO 2025 με την Λευκορωσία (28/03/2023, 17:00).

Χ. Τζόλης: Προετοιμαζόμαστε για τις δύο αναμετρήσεις με την Ουγγαρία και την Λευκορωσία. Έχουμε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα της Ουγγαρίας ενόψει της πρεμιέρας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Λευκορωσία. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη διαδρομή μας στην προκριματική φάση και πάνω σε αυτό τον στόχο δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις. Το γεγονός ότι φοράμε το εθνόσημο αποτελεί ύψιστη τιμή για όλους μας και είμαι  σίγουρος ότι όλοι στην αποστολή θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Κ. Τζολάκης: Είμαστε χαρούμενοι για την συγκέντρωση μας και την προετοιμασία μας. Είναι μια καινούργια αρχή για την ομάδα με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και τη φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία να βρούμε την ομοιογένεια μας αλλά και αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της πρεμιέρας μας με την Λευκορωσία. Προσωπικά, νιώθω μεγάλη τιμή κάθε φορά που με καλεί ο προπονητής και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Φ. Κίτσος: Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κατά την προετοιμασία μας. Στόχο μας αποτελεί η νίκη στην πρεμιέρα με την Λευκορωσία. Η κλήση στην Εθνική Ομάδα αποτελεί τεράστια τιμή για όλους τους ποδοσφαιριστές όπως και για μένα. Είμαστε όλοι τυχεροί που εκπροσωπούμε την χώρα μας στους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων. Δουλεύουμε όλοι μας εξαιρετικά στις προπονήσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή μας θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.