Βαθμολογία

ΑΕΛ: Νίκες για Κ17 και Κ15

Πολύτιμη νίκη πέτυχε και η ομάδα Κ17 της ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, κέρδισε στο γήπεδο Καλοχωρίου τον Παναιτωλικό, με 1-0.

Για την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου, το γκολ πέτυχε στο 80' ο Νίκος Βλιώρας με πλασέ μέσα από την περιοχή , μετά την εξαιρετική ασίστ του Τζιότζιου.

ΑΕΛ (Γιάννης Σιάρκος): Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος (78’ Μπρισίμης), Μπαντραλέξης, Γκατζιάς, Πολύζος, Μπέης (65’ Νίτσος), Κουκουράβας, Βλιώρας (89’ Γραββάνης), Μπέζας, Χριστώνης (65' Τζιότζιος).

Τρία γκολ για την Κ15

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Κ15 της ΑΕΛ κέρδισε στο γήπεδο της Ανάβρας την 17η αγωνιστική της Super League, την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, με σκορ 3-0.

Ο Δημήτρης Όντος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 20' με σουτ από αριστερά, ενώ σημείωσε και το 2-0, επίσης με σουτ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (41'). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κώστας Μπασδέκης στο 56’.

Η ΑΕΛ εκτός από τα τέρματα, είχε και τρία δοκάρια στον αγώνα με τους Όντο, Αγοραστό, Νίκο Αβραμούλη

ΑΕΛ (Θεόδωρος Ελευθεριάδης): Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης (65' Πατσιώνης), Λυγούρας, Αγοραστός (65' Μητρακόπουλος), Μπασδέκης (60' Καραγιάννης), Τσακνάκης Γ. (41' Βασιλόπουλος), Τσακνάκης Μ. (65' Γκουγκουλιάς), Όντος.