Βαθμολογία

Παράπονα από την Δόξα Ομορφοχωρίου

Παράπονα έχει η Δόξα Ομορφοχωρίου από το τελευταίο ματς κόντρα στον Αετό Αετολόφου. Μάλιστα από την διοίκηση λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας! Αναλυτικά αναφέρει:

«Στο 12' από κανονική θέση σκοράρει ο Καββαδίας και δίνει οφσάιντ ο κ. Σούλης, ενώ δεν ήταν συνεχίζοντας το παιχνίδι η διαιτησία ήταν προκλητική. Στο 39' στο κέντρο του γηπέδου συγκρούστηκε ο Καρανταγλής με παίχτη του Αετολόφου με αποτέλεσμα να αιμορραγεί στο κεφάλι, με τον διαιτητή να συνεχίζει τον αγώνα και έγινε το 1-0 χωρίς να διακόψει τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Σούλης δεν έδειξε δύο γκολ οφσάιντ καταφανέστατα. Στο 68' ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου χτυπάει τον παίχτη μας στο διώξιμο της μπάλας και ο κ. Κοσμάνος δεν δίνει πέναλτι καταφανέστατο. Σε εκείνο το λεπτό η αδικία έφτασε σε αφόρητο σημείο για την ομάδα και ο κ. Κοσμάνος άρχιζε να μοιράζει κόκκινες κάρτες.

Μπαίνει στα αποδυτήρια ο κ. Κοσμάνος για ηρεμήσουν τα πνεύματα και μετά από μισή ώρα βγαίνει για να συνεχιστεί το ματς. Η ομάδα μας έμεινε με 9 παίκτες. Μας διέλυσαν την ομάδα γιατί αυτοί οι κύριοι δεν γνωρίζουν πόσο αγώνα κάνουν οι ομάδες για να είναι στα γήπεδα και τελικά χάσαμε με 5-1, ένα σκορ πλασματικό. Αυτούς τους κύριους, Κοσμάνο, Σούλη και Στάμο να μην τους ξαναβρούμε στα γήπεδα διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να διαιτητεύουν σε αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Αυτές οι διαιτησίες είναι δυσφήμιση για τα γήπεδα μας».