Βαθμολογία

Ανακοίνωση από την Δήμητρα Γιάννουλης

Μας στάλθηκε η ακόλουθη δήλωση από την διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης με αφορμή το ματς με τον Παναγροτικό Νίκαιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον σημερινό αγώνα της Δήμητρας Γιάννουλης με τον Παναγροτικό Νίκαιας, η ομάδα μας θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονά της, για την διαιτησία του κ. Δημερά και κ. Γρηγοριάδη. Υπερβολική ανοχή σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, δύο καθοριστικές λανθασμένες υποδείξεις (οφσάιντ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων και ανύπαρκτο πέναλτι, από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων) και γενικότερα απαξιωτική συμπεριφορά, απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Επίσης θα θέλαμε να καταδικάσουμε την απαράδεκτη αντιπαιδαγωγική και υβριστική συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων κ. Μάτου κατά τη διάρκεια του νικητήριου γκολ της ομάδας της Νίκαιας, η οποία ορθώς επέφερε και την αποβολή του και η οποία προκάλεσε την ομολογουμένως όχι σωστή αντίδραση ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος ήδη έχει επιπληχθεί από τη διοίκηση της ομάδας μας. Δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Χτίζουμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και απαιτούμε από κάθε εμπλεκόμενο στο πρωτάθλημα ίση και δίκαιη μεταχείριση. Πρωταγωνιστές στο γήπεδο είναι οι ποδοσφαιριστές αυτοί μόνο απαιτούν εύλογα το σεβασμό όλων. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας του Παναγροτικού την φιλοξενία και αναλαμβάνουμε την όποια ευθύνη μας αντιστοιχεί για τα μπουκάλια που ρίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο από μερίδα φιλάθλων μας κατά την επίτευξη του νικητήριου γκολ των γηπεδούχων. Τέτοιες συμπεριφορές εννοείται ότι είναι κατακριτέες και απαράδεκτες».