Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Όλοι φταίμε και πρώτος εγώ»

Τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Διαγόρα Ρόδου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το ξέραμε αυτό με μία ομάδα που πραγματικά από την αρχή του πρωταθλήματος δείχνει ότι διεκδικεί όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος είτε εντός, είτε εκτός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξουμε και τη δικιά μας την ομάδα. Η δικιά μας η ομάδα είχε το πρόβλημα, κάτι συμβαίνει και πρέπει να το βρούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γιατί δεν γίνεται οι παίκτες αυτοί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρανε πριν από ένα-δύο μήνες.

Τουλάχιστον μπορούσαν να δώσουν μονομαχίες να κερδίσουν, να έχουν ένα πρόσωπο πιο δυναμικό μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να το βρούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να το λύσουμε, να μπορέσει αυτή η ομάδα να αποκτήσει μια ζωντάνια που είχε στο παιχνίδι της. Μία φαντασία που δεν την είχαμε σήμερα. Μία κίνηση για τη μπάλα, ώστε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και μία πιο δύσκολη συνέχεια. Έχουμε χρόνο όμως να καταφέρουμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σ' αυτό το κομμάτι. Έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστική και να κερδίζει είτε εντός, είτε εκτός όλα τα παιχνίδια. Τουλάχιστον να τα διεκδικεί επί ίσοις όροις. Δεν είναι ώρα να λέμε ποιος φταίει.

Όλοι φταίμε και πρώτος και κύριον εγώ που ήμουν από την αρχή της περιόδου στην ομάδα και πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, ώστε να μπορούμε τα βρούμε τα λάθη που κάνουμε και να τα διορθώσουμε. Μόνο τότε θα πάει μπροστά η ομάδα».