Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Δαμασιακό (PICS)

Ο Δαμασιακός πέτυχε μία μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, χωρίς να πιάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς φάσεις, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον Δαμασιακό να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 27’ με το σουτ του Δούκα και τη μπάλα που πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 34’ η σέντρα ακριβείας από τον Καρακάνο, ήταν για τον Ντάνιελ Σάρρα που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ύστερα από φάουλ του Σάρρα, στην προσπάθειά του να διώξει ο Περδίκης με αυτογκόλ έκανε και το 2-0.

Στην επανάληψη η ψυχολογία ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, έτσι σε δύο καλές στιγμές (65’ και 75’) για τον Δαμασιακό, τα σουτ των Δεληχά και Σάρρα έδιωξε ο έμπειρος Κουκούτσης.

Όσο και αν προσπάθησε το Μελισσοχώρι δεν τα κατάφερε και στο 80’ ύστερα από σέντρα του Λέτσιου, μεγάλη αναταραχή μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά του Δεληχά στο δεύτερο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Πλίτση και αυτός έκανε από κοντά το 3-0.

Δαμασιακός (Αποστόλης Ευαγγέλου): Γεωργούλας, Μπακαϊμης Σ., Οικονόμου (82’ Πέτρου), Μουσιάρης Θ., Λέτσιος (82’ Παπαδημητρίου), Δούκας (56’ Πλίτσης), Καρακάνος, Μουσιάρης Δ., Σάρρα, Δεληχάς, Κυρατζής (54’ Μπακαϊμης Χ.).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Γκαραβέλας (36’ Βασιλειάδης), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Παραφέστας, Χαρούλης (87’ Ντανιέλ), Περδίκης, Νούσιας, Καραμάνος, Μπιρόλ (54’ Σδράλης Θ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Κοτούμπας, Σκριάπας.