Βαθμολογία

Νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Π.Ο.Ε. (PICS)

Ούτε τώρα κατάφερε ο Π.Ο.Ε. να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα! Την Κυριακή (19/3) υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδό του με το τελικό 1-1 να δημιουργεί προβληματισμό ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι (Γούπος, Κοντοθανάσης, Λαγός).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Π.Ο.Ε. υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα και θα πρέπει να κάνει νίκες στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και με πάρα πολύ καλό καιρό. Ο κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες, όμως αποτέλεσμα του αγώνα δεν άφησε ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.

Το ματς δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», με την ομάδα της Ελασσόνας να μην μπορεί να γίνει απειλητική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές εκατέρωθεν. Ο Π.Ο.Ε άνοιξε πρώτος το σκορ, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει τουλάχιστον το αποτέλεσμα αυτό, δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ και όσο και αν προσπάθησε δεν κατέφερε να πάρει το τρίποντο.

Στο 9’ ο δραστήριος Κακάμης έκανε το σουτ, μπλόκαρε σταθερά ο Καβουσάκης. Στο 34’ νέο σουτ του Μουλτσιά που έδωσε «μάχες», πέρασε λίγο άουτ.

Στο 44’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, δύσκολα απέκρουσε ο κίπερ του Βόλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Π.Ο.Ε. άνοιξε το σκορ. Ωραίος συνδυασμός Κυρίτση, Κωστούλα, Ιγγλέζου, ο τελευταίος με ιδανικό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ, η μπάλα βρήκε αρχικά το κεφάλι του Καρβούνη, έφτασε στον Κωστούλα που με νέα κεφαλιά κατά λάθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 80’ κεφαλιά του Μαργαρίτη, πέρασε λίγο άουτ για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Π.Ο. Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης (46’ Κούκος) Κυρίτσης, Αγγελούλης, Περτζιόνι, Τσάτσος (79’ Καραμούλας), Γκαμπέτας (46’ Ιγγλέζος), Καραγκούνης, Μουλτσιάς (70’ Μπέλλος), Κωστούλας.

Ολυμπιακός Βόλου: (Σωτήρης Πετσιμέρης-Λευτέρης. Φούτρης): Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου(86’ Ακριβόπουλος), Σιουμουρέκης, Γιαρλέλης (83’ Ντινόπουλος), Κόλα, Σκοπελίτης, Παπαδήμος, Καρβούνης (78’ Κατσαγεωργίου) Καρατσόλης (46’ Σταμουλής).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκουντέλας (Καρδίτσας), Δόδογλου (Φθιώτιδας), Κατσαρός (Ευρυτανίας).