Βαθμολογία

Τα κατάφερε η Δόξα Αμυγδαλής

Μία σπουδαία νίκη σημείωσε η Δόξα Αμυγδαλής στο γήπεδό της απέναντι στην Αναγέννηση Δ.Αρμενίου με 2-1. Το ματς παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη. Το Αρμένιο μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς με τον Σεκλιώτη για το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 55’ ο Στεφανούλης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 62’ και με την ψυχολογία με το μέρος της, η Αμυγδαλή έκανε την ολική ανατροπή. Ο Στεργίου με σουτ έξω από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Οι νικητές λίγο πριν το τέλος έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν από την άσπρη βούλα με τον τερματοφύλακά τους Κοσμά να χάνει αυτή την ευκαιρία.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Κουτίνας, Κολέτσι Μ., Αποστολόπουλος (82’ Καραγιάννης), Στεφανούλης, Μπίλλης, Στεργίου, Κολέτσι Φ., Οσμάνι (46’  Γραμμενίδης), Καψάλης (73’ Κολέτσι Κ.), Χατζόπουλος.

Αναγέννηση Αρμενίου (Βασίλης Καψούρης): Κουτσιαρής, Παπαϊωάννου, Μπαλούλης (66’ Βλάχος), Χρόνης, Γουρνάρης, Σπανός, Χατζής, Καψούρης, Χατζόπουλος, Σεκλιωτης (65’ Τσεκούρας) Τσιάντος (46’ Τζιουμπίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Π., Πατσής, Αντύπας.