Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για τον Μαχητή Τερψιθέας

Ο Μαχητής Τερψιθέας σημείωσε μία σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Αμπελιάς με σκορ 5 – 3 για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι παίκτες του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη έκαναν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια και απέσπασαν ένα τρίποντο ουσίας ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερις φορές στο πρώτο μέρος. Στο 5’ ο Φανίδης έκανε το 1-0, ο Παπαδόπουλος Δ. στο 14’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο ίδιος παίκτης στο 29’ έκανε το 3-0. Στο 32’ ο Φούντας ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ σε 4-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γκρίφσα με πέναλτι μείωσε σε 4-1. Στο 75’ ο Τοψίδης σκόραρε ξανά σε 4-2 και στο 77’ ο Σκέντζας έκανε και το 4-3. Στο 93’ ο Μαχητής αντέδρασε και διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος (87’ Mήτρος Δ.), Τζουρμακλιώτης (61’ λ.τρ. Ζησόπουλος), Φούντας, Φανίδης, Ριζούλης, Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Mαν. (87’ Μήτρος Ε.), Ηλιούδης (46’ Γεωργαντζάς) Βεργής, Παπαδημητρίου.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Δαλαμπύρας, Χριστοδούλου (72’  Καμαγιάννης), Θλιβερός, Γκόγκουρας, Τοψίδης, Γκρίφσα, Κοντογιάννης, Κοτρούτσος, Πάσιος, Κιούσης (40’ Σκέντζας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοτούμπας, Κουτίνα.