Βαθμολογία

Ασταμάτητος σε ένα ακόμη παιχνίδι! (PICS)

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε στους Αγίους Αναργύρους, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Διογένη για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τελικό σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ξέφρενη είναι η πορεία των Αγίων Αναργύρων τη φετινή χρονιά, όπου έχουν συνδυάσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά και τις νίκες που τους φέρνουν σε μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο στον όμιλό τους.

Ένας προπονητής πραγματικό «κόσμημα», ο κ. Δημήτρης Μητσής έχει μεταφέρει, την φιλοσοφία του και στους ποδοσφαιριστές και πραγματικά όλο αυτό είναι άξιο σεβασμού για την ομάδα. Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 29’ με το ωραίο σουτ του Θέμη Παιδή μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Από την άλλη ο Διογένης, έχασε ευκαιρίες στο 25’ και 30’ με τους Λεπενιώτη και Πεπόσι, στην επανάληψη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Διογένης στο 47’, με τον Κουτσιβό από θέση τετ α τετ να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 65’ ευκαιρία χαμένη για τον Ατρόμητο με τον Τζεμολάρι, που αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 76’ όμως ο Γιώργος Νούσιος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, την οδήγησε σωστά και με κουντεπιέ στο «γάμα» έκανε και το 2-0.

Στο 85’ την πάσα έβγαλε ο Νούσιος, ο Τζεμολάρι και πάλι ατύχησε. Και τρία λεπτά αργότερα, ο Διογένης στο 88’ κατάφερε με το πλασέ του Κανούλα να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Ο Διογένης έχασε ευκαιρίες στην επανάληψη με Λεπενιώτη και Πεπόσι.

*O Διογένης ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία, καθώς ο Ατρόμητος, έδειξε πως δεν είναι μόνο πρώτος στη βαθμολογία, αλλά ξεχωρίζει και για το ήθος του.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης, Αντωνίου, Φάρα (60’ Ιλιάζι), Χασιώτης, Παναγιώτου, Νούσιας (84’ Αμαρλαριώτης), Τζεμολάρι, Παιδής (76’ Ευαγγέλου), Δοξαριώτης (60’ Τζίκα).

Διογένης Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης): Μητρόπουλος, Βουλγαράκης, Κούρτης (50’ Μπουζούκια), Κύργιας Δ., Κουτσιβός, Καραγιάννης Π. (50’ Πλακού), Πεπόσι, Ταμανάκιας, Βολιοτόπουλος, Λεπενιώτης, Κανούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Βαλιώτης, Μπασινός.