Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για το Ελευθεραί (PICS)

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στο Ελευθεραί, όπου οι γηπεδούχοι πήραν μία σημαντική απέναντι στα Βούναινα με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23’, ύστερα από την κάθετη πάσα του Αργύρη, που έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον έμπειρο Τζατζάκη και με σουτ έκανε το 0-1.

Δύο λεπτό αργότερα όμως ο Γκουζιώτης με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Πολύ νωρίς στο 53’ το Ελευθεραί έκανε και την ολική ανατροπή για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, όταν την κάθετη πάσα έβγαλε ο Τσιάμης και ο Βαγγέλης Θεοδώρου πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Μία καλή στιγμή είχαν τα Βούναινα στο 70’ με το σουτ που έκανε ο Καζάνι, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Παπαποστόλου, Δολιάνης, Καρακότσογλου, Χλόπτσιος (75’ Ιατρόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μακρίδης, Τσιάμης, Οικονόμου, Γκουζιώτης (75’ Κατσικαλούδης), Καρατζούκος (65’ Τόλιας Κ.), Θεοδώρου (55’ Καλλιμόπουλος).

ΑΕ Βουναίνων (Δημήτρης Δανιλούλης): Λωρίδας, Καζάνι Γκέρσι, Χριστοδούλου, Τσανάς, Κυριάκος, Δεμέσης, Χατζής, Καραλής Π., Αργύρης (60’ Ψαρής), Λαμπράκης, Τζατζάκης.  

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Νάκας, Κοντογιάννης.