Βαθμολογία

Αστραπή τεσσάρων αστέρων! (PICS)

Τέσσερα γκολ για την Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, σίγουρα ήταν η επισφράγιση του πολύ καλού παιχνιδιού που έκανε η ομάδα (4-0). Συνδυαστικά όμως αυτή η νίκη έφερε την Αστραπή στην 4η πλεονεκτική θέση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την άλλη ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Στο 10’ η κεφαλιά του Κολλάτου πέρασε άουτ, τέσσερα λεπτά μετά ύστερα από σέντρα του Αρχοντή αυτή τη φορά, ο Νότης Κολλάτος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 51’ ωραία σέντρα του Μίλτου Αθανασόπουλου, όπου πέρασε την μπάλα για τον Χρήστο Νάτση, αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 75’ ο Παπαδάκος με σουτ έκανε το 3-0 και στο 79’ ο νεαρός Κυριάκος Σταθάκος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

*Μετά το τέλος της ευρείας νίκης, η διοίκηση της Αστραπής με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη και το ποδοσφαιρικό τμήμα είχαν την ευκαιρία όλοι μαζί στο καφέ «ΚΙΟΥ» να τα πούνε σε χαλαρό κλίμα, όπου όλοι τους ήταν χαρούμενοι για τη νίκη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Παπαχρήστου, Σταθάκος, Κατσιάνος, Καψιώχας, Κολλάτος (83’ Μαξακούλης), Αθανασόπουλος (71’ λ.τρ. Παπαδάκος), Τσιάρας Γ. (61’ λ.τρ. Γεωργαντζιάς), Καλτσάς (89’ Γεωργουλόπουλος), Νάτσης (83’ Καπνιάς), Αρχοντής.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαϊτσης): Μέκρας (88’ Πλατής), Γκουντάρας Δ., Μαλαχτάρης (80’ Τσίτσαβος), Λαδάς, Τζαβέλας, Πασσιάς, Γκουντάρας Ν., Ντούμος (80’ Κούκας), Δεμερτζής, Καπετάνιος, Χονδροδήμος (83’ Καραφύλλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Ντανταλής, Γκαρέλης.