Βαθμολογία

Βράβευση όλο νόημα… (PICS)

Πριν την έναρξη του αγώνα στους Αγίους Αναργύρους, η διοίκηση των γηπεδούχων βράβευσε έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια έχει προσφέρει ως παίκτης, ως προπονητής και ως πρόεδρος. Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Κύργια, που ξεκίνησε ως παίκτης το 1974 μέχρι και το 1977 όπου αγωνίστηκε στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων (δεξί εξτρέμ). Το 1982 ο Γιώργος Κύργιας ίδρυσε το σωματείο της Φορτούνας Κουτσοχέρου και εκεί διετέλεσε και ως πρόεδρος και ως προπονητής και ως παίκτης μέχρι και το 1986.

Το 1987 ιδρύθηκε ο Διογένης, ο οποίος αριθμεί 34 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας. Όπως μας είπε ο κ. Κύργιας, δύο φορές έλειψε αυτά τα 34 χρόνια (για να κηδέψει τους γονείς του).

Το 1988 για μία χρονιά ήτανε και προπονητής στους Αγίους Αναργύρους, τα εύσημα λοιπόν είναι πολλά γι’ αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Αχιλλέας Μπουχλαριώτης εκ μέρους του σωματείου. Και όπως μας δήλωσε ο Γιώργος Κύργιας, είναι η πρώτη φορά που τον τιμούν και πραγματικά ρίγη συγκίνησης τον διαπέρασαν την ώρα της βράβευσης.    

Στην βράβευση ήταν o πρόεδρος των Αγίων Αναργύρων κ. Γιώργος Μπαζάνας και η ταμίας κ. Ρένα Μπακαρτζή.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ