Βαθμολογία

Με 20μελή αποστολή η ΑΕΛ στη Ρόδο

Σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης επί λαρισινού εδάφους, η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε για την Αθήνα όπου και θα  διανυκτερεύσει. Ακολούθως, νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα «πετάξει» για την Ρόδο, όπου με μια ακόμη προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (Διαγόρας-ΑΕΛ, 19/03, ώρα 14:45).

Παρόντες κατά την αναχώρηση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης και ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Νταβέλης, οι οποίοι εξέφρασαν προς όλα τα μέλη της αποστολής την εμπιστοσύνη τους και την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας, ευχόμενοι να επιστρέψουν με το ποθητό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη και των συνεργατών του επιστρέφει με απόφαση της διοίκησης, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, αλλά και ο Νίκος Γκοτζαμανίδης, που εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών από την αποβολή στις Σέρρες, ενώ αναγκαστικά εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος, Γαρουφαλιάς, αλλά και οι Μιλτιάδης, Κοσσονού, που ταλαιπωρούνται από ένα μικροτράβηγμα στον δικέφαλο και από αμυγδαλίτιδα, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους Σουλούκο, Αντωνόπουλο, Θανάση Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδη, Μαϊδανό, Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, Μαξιμένκο, Κόλα, Θωμαϊδη, Πλέγα, Αντράντα, Κώστα Παπαγεωργίου, Νικολιά, Πεντρόσο, Μαυριά, Νίνο, Ογκμπόε, Νούνιες και Τσιριγώτη.

Καλή επιτυχία…

ΠΗΓΗ