Βαθμολογία

Άνετη πρόκριση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Έγινε γνωστή και η 3η ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Ο λόγος είναι για τον Αχιλλέα Φαρσάλων που επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 απέναντι στην Πελασγιώτιδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αχιλλέας εξ’ αρχής είχε θέσει ως στόχο, εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έτσι σήμερα με μεγάλη άνεση πέρασε στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Πελασγιώτιδα είχε αρκετές απουσίες, έτσι αναγκάστηκε να βάλει και νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν και όπως μας είπαν έχουνε προσανατολιστεί στο να εξασφαλίσουν την κατηγορία.

Στο δεύτερο κιόλας λεπτό ο Αχιλλέας μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης και την κεφαλιά ο Βασίλης Λάϊος για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα πανομοιότυπη φάση καρμπόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές για το 2-0.

Στο 21’ ωραία άλλαξαν οι Γκαραλιάκος με τον Παπακωνσταντίνου, τελικός αποδέκτης ο Κερμελίδης που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 25’ καλό σουτ του Γκαραλιάκου, έδιωξε σε κόρνερ ο Παρλίτσης.

Στο 47’ ο Καραμπούζης έβγαλε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Παπακωνσταντίνου, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε με υπερένταση ο κίπερ.

Ένα λεπτό αργότερα, ύστερα από πάσα του Πασιά, ο Αντώνης Γκαραλιάκος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 66’ ο Λέανδρος Τσατσελάρι με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 4-0.

Στο 71’ ύστερα από κόρνερ του Γκαραλιάκου, Λάϊος και Κούλπας μπήκαν στη φάση, η μπάλα φάνηκε πως πέρασε τη γραμμή, εκεί όπου την έβγαλε ο Κουτσικούλης, όμως το γκολ δεν μέτρησε.

Και στο 82’ σέντρα από αριστερά του Κουρτεσιώτη και ο Κωνσταντίνος Μακρής με πλασέ έκανε το τελικό 5-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης (65’ Τσαπραΐλης), Λάϊος, Χατζηλιάδης (69’ Κούλπας), Καραμπούζης (65’ Μπρόσκα), Κουρτεσιώτης, Αετόπουλος, Τσατσελάρι, Γκαραλιάκος, Παπακωνσταντίνου (69’ Ματούλας), Πασιάς, Κερμελίδης (46’ Μακρής).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Παρλίτσης, Σέντζας (52′ Γκρίμπας), Ιορδανίδης, Κουπατσιάρης, Κουτσικούλης Φώλιας, Δημητρόπουλος, Καλούσης (72′ Χολέβας), Οσμάνι (72′ Βαρσάμης), Κουσιώρας (84′ Σπανός), Τσιουραντάνης (84′ Τζήκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Διχρης, Σκριάπας.