Βαθμολογία

Αυγενάκης: «Μετά το Διαιτητικό η συνάντηση με τον πρόεδρο της SL2»

Αγωνίας συνέχεια για τις ομάδες της Super League 2 όσον αφορά τη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση του Στοιχήματος, καθώς οι εκλογές για νέο πρόεδρο της Super League 2 βρίσκονται στον αέρα μετά την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Χανίων για παρατυπία στη ψηφοφορία που ανέδειξε πρόεδρο τον Πέτρο Μαρτσούκο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μας έλεγε ότι αν δεν τελεσιδικήσουν οι δικαστικές διαμάχες δεν μπορεί να δεχτεί τον πρόεδρο. Και ο λόγος είναι ότι σήμερα υπάρχει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η απόφαση θα βγει πολύ σύντομα.
Μάλιστα, και η ΕΠΟ με τον πρόεδρό της Παναγιώτη Μπαλτάκο επιθυμεί να ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πρωτάθλημα για τις επόμενες δύο αγωνιστικές και βέβαια διαψεύδονται σενάρια που ήθελαν να σταματάει η αγωνιστική δράση με τη λήξη του πρώτου γύρου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Ροκάκης επιχειρεί να έχει και αυτός επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος όμως τηρεί για τα υπόλοιπα σιγή ιχθύος…
Μάλιστα, προχθές, κατά τη διάρκεια του Karteros Run, έλεγε ότι ο Καρτερός που έδωσε αθλητική πνοή στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο θα είναι και το σημείο που θα δοθεί η εκκίνηση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου στις αρχές Μαΐου.
Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία μπήκε η διοργάνωση των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκο Νταμπακάκη να δηλώνει ότι η διοργάνωση έχει ήδη αγκαλιαστεί απ’ όλη την Κρήτη και τον Σεπτέμβριο θα αποτελέσουν το αθλητικό επίκεντρο της Μεσογείου.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία