Βαθμολογία

Μπρινιόλι και Χουτεσιώτης δεν έχασαν λεπτό!

Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League αγωνίστηκαν συνολικά 427 ποδοσφαιριστές και μόλις δύο δεν έχασαν ούτε λεπτό.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ήταν οι δύο τερματοφύλακες που συμμετείχαν σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό.

Πολύ κοντά τους ήταν ο Κάρλες Σόρια, ο οποίος έκανε 26 συμμετοχές, όλες ως βασικός, αλλά “πλήρωσε” την αντικατάστασή του στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα λίγα λεπτά πριν από τη λήξη. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές ήταν και οι μόνοι που ξεκίνησαν βασικοί και στα 26 ματς του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν μόλις πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή και στα 26 παιχνίδια της ομάδας τους, αλλά με 25 ή λιγότερες συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα.

Οι Ρομπάιγ και Πινέδα είχαν 25, ο Ντιουσέ 22, ο Κιάρτανσον 18 και ο Ιωαννίδης μόλις 11 βασικός και 15 ως λύση από τον πάγκο.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε λιγότερο, αφού συμμετείχε μόλις για ένα λεπτό στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος.

Ο Ολυμπιακός με 42 ήταν η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ατρόμητος τους λιγότερους, αφού αγωνίστηκαν 24.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ

2541   Αλμπέρτο Μπρινιόλι

2484  Λευτέρης Χουτεσιώτης

2472  Κάρλες Σόρια

2095 Γκαετάν Ρομπάιγ

1968 Ορμπελίν Πινέδα

1580 Βιντάρ Κιάταρσον

1190 Φώτης Ιωαννίδης

ΠΗΓΗ: https://www.slgr.gr/el/statistics/tables/players/21/111/all SUM_time_of_play/