Βαθμολογία

«Βρείτε διάδοχη κατάσταση και φύγετε»

Οι Nortenos εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση για την διοίκηση της Παναχαϊκής.Η ανακοίνωση των Nortenos αναφέρει:

«Σήμα, παίκτες και κόσμος!!! Αυτό το τρίπτυχο, θυμίζει ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Παίκτες απλήρωτοι, υπό την απειλή εξώσεων και κομμένων ρευμάτων, βυθισμένοι στην αβεβαιότητα, τιμούν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Την τιμούν, μέσα από έναν κυκεώνα προβλημάτων και την έχουν στις πρωτες θέσεις της βαθμολογίας. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, τον κόσμο της και την αξιοπρέπεια τους!!!

Σε αντίθεση με την αξιοπρέπεια των παικτών, υπάρχει η αναξιοπιστία της Διοίκησης. Μια Διοίκηση που πήρε δωρεάν την ομάδα, που γνώριζε τις υποχρεώσεις και κατέρρευσε εδώ και πέντε μήνες. Η αστεία επικοινωνιακή της προσπάθεια, οτι όλα βαίνουν καλώς συνετρίβη, από την πραγματικότητα.

Το ψέμα, έχει κοντά ποδάρια. Η φαυλότητα, το ψέμα και η ανεπάρκεια έχει φέρει την κατάσταση, ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ένας εκ των ιδιοκτητών, θρασύς και εκτός τόπου και χρόνου, βγάζει story στα Social, και πανηγυρίζει την χτεσινή νίκη, την ώρα που άπαντες είναι απλήρωτοι επι πεντάμηνο. Αδιστακτοι, ανεύθυνοι και επικινδυνοι!!!

Αφού, δεν έχει η ΠΑΕ τα cojones να ευχαριστήσει τους παίκτες, που υπερβάλλουν εαυτούς και συνεχίζουν να διαφημίζουν πανελλαδικά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, θα το κάνουμε εμείς, όπως το κάναμε και χτες. Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σας και είμαστε δίπλα σας!

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, δεν μπορεί να προχωρήσει με το παρον Διοικητικό καθεστώς. Εχει πλήρη αδυναμία να ανταποκριθεί στα βασικά. Με ένα από τα καλύτερα ρόστερ, των τελευταίων ετών και δεν έχει ικανούς ανθρώπους να κλείσουν έστω μια χορηγία, τοσους μήνες. Γνώριζαν, οτι πάμε στο γκρεμό αλλά αρκέστηκαν να κατηγορούν τους πάντες εκτός των υπαιτίων.

Δηλαδή, τους ίδιους!!!

Η μόνη λύση, είναι να κάνουν το ελάχιστο. Το ελάχιστο είναι, να βρουν μια τίμια διαδοχή κατάσταση, ώστε μην ξαναζήσουμε μαύρες μέρες. Αν έχουν ίχνος σεβασμού, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν».