Βαθμολογία

«Ανέβασε στροφές» στην επανάληψη και κέρδισε ο Διογένης (PICS)

Στο γήπεδο Νεάπολης Α’ διεξήχθη ένα δυνατό ματς ανάμεσα στον Διογένη και το Ελευθεραί για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Στο 10’ διπλή ευκαιρία χαμένη με τον Τόλια, αφού εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, στο 20’ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Καρακότσογλου, αφού πήγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο ίδιο λεπτό για τον Διογένη, καλό σουτ του Λεπενιώτη πέρασε άουτ. Στο 25’ το σουτ του Μαντζώνη χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Η «απάντηση» στο ίδιο λεπτό ήρθε από τον Πεπόσι, με την κεφαλιά που έκανε όμως έφυγε άουτ.

Στο 37’ ο Βουλγαράκης, από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Διογένης βρήκε δίχτυα, στο 57’ όταν συνδυάστηκαν ωραία ο Βολιωτόπουλος με τον Βουλγαράκη, που έβγαλε τη σέντρα για τον Ντοέν Πεπόσι και αυτός έκανε το 1-0.

Πίεσε το Ελευθεραί για να μπορέσει να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι στο 89’ ο Λεπενιώτης ανατράπηκε, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ο ίδιος για το τελικό 2-0.

Διογένης Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης): Αλντίνιο, Κουτσιβός, Κύργιας, Μαγκούφης, Κούρτης, Καραγιάννης (82’ Τσαρκγιάννης), Ταμανάκιας, Λεπενιώτης, Βολιωτόπουλος, Πεπόσι (84’ Πλακού), Βουλγαράκης.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Σαρακατσάνης, Μιχαλόπουλος, Μακρίδης, Χλόπτσιος, Καρακότσογλου, Τσιάμης, Γκουζιώτης (92’ Κατσικαλούδης), Καραζούκος, Τσιάρας (91’ Ιατρόπουλος), Ματζώνης (46’ Βασιλείου), Τόλιας (85’ Καλλιμόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Βαλιώτης, Χήτος.