Βαθμολογία

Πολύ καλή παρουσία και νίκη για τον Απόλλωνα Γαλήνης (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Απόλλωνα Γαλήνης την Κυριακή (12/3) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», ανέδειξε νικητή τον Απόλλωνα με τελικό σκορ 2-4 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν και τα τρία τέρματα, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και ευκαιρίες, έτσι ώστε δεν άφηναν και πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους.

Στο 7’ ύστερα από πάσα του Σκούπρα, ο Ντραμπάκουλος έκανε το 0-1. Στο 10’ το σουτ του Χρυσικού χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά, ύστερα από κόρνερ του Μπαλαμπάνου, ο Ντραμπάκουλος έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 20’ έγινε και το 0-3, όταν ο Γιάννης Μπαλαμπάνος που ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι, έβγαλε τη σέντρα και ο Ζήκος Χ. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28’ ο Προμηθέας μείωσε σε 1-3, όταν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Τσιούτσια και ο Σεϊζης Γ. εκτέλεσε εύστοχα.

Στο 37’ ωραία σέντρα του Χρήστου Ζήκου, για τον Τζουμάκη, αυτός έκανε το σουτ, έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκόβαρης.

Στην επανάληψη η Γαλήνη μπήκε και πάλι δυνατά στο ματς, απώλεσε ευκαιρίες στο 50’ και 52’ με Μπαλαμπάνο και στο 55’ με το σουτ του Τσιούτσια που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Όμως ο Προμηθέας στο 65’ μπήκε και πάλι στο ματς, όταν το σουτ έκανε ο Κατσικάρης, απέκρουσε προσωρινά ο Σβάρνας, έτσι βρήκε την ευκαιρία να κάνει το πλασέ ο Σεϊζης Γ. και το 2-3.

Στο 80’ πέναλτι κέρδισε ο Κυρίτσης, εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Μπαλαμπάνος για το 2-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 85’ πέναλτι κέρδισε ο Προμηθέας, σε ανατροπή του Παραλυκούδη, ο Σεϊζης Γ. εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα όμως στο οριζόντιο δοκάρι και οι αμυντικοί της Γαλήνης έδιωξαν τον κίνδυνο.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Κώστας Φ. (80’ Μπασδέκης), Ηλιόπουλος, Γκέκας, Καρβουνάρης, Ασίκογλου (68’ Παραλυκούδης), Σεϊζης, Φάκας (80’ Δαούλας), Τζιώρας Β. (68’ Τζιώρας Φ.), Δολμές, Κατσικάρης.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Σπύρος Ευαγγέλου): Σβάρνας, Τσιούτσιας (60’ Κυρίτσης), Γκέκας (46’ Κώτσης), Σουπεκιώτης, Ντραμπάκουλος, Σκούπρας (85’ Σίτος), Μπαλανίκας, Τζουμάκης, Μπαλαμπάνος, Χρυσικός (60’ Βαρσάμης), Ζήκος Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Παπαγεωργίου, Κοτούμπας.