Βαθμολογία

Νίκες για Σμόλικα, Συκούριο, Παναγροτικό και Γιάννουλη

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, όπως σημειώθηκαν το Σάββατο (11/3).

ΑΟ Μαυροβουνίου-Φαλανιακός 0 – 1

Ο Φαλανιακός του Τάκη Παραφέστας πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στο αξιόμαχο Μαυροβούνι. Οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από νωρίς και να φτάνουν στη νίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κυρίτσης μόλις στο 5’.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Σκαφιδάς, Μπατζέλας Ν., Στατήρης, Μπέτσης, Πράπας, Ακριβόπουλος (67' Κουκούτσης), Φακίτσας (56' Σπανός).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Κολοβός, Στάμος, Πάνου (72' Ευαγγελούλης), Πανταζής Γ., Καρακίτσιος, Ντανίκας (85' Γκανάτσας), Κυρίτσης, Τσιάκος, Πανταζής Θ. (60' Ανατολίτης).

 

Αστέρας Μελισσοχωρίου-Όλυμπος Γόννων 3 – 3

Από έναν βαθμό απέσπασαν Αστέρας Μελισσοχωρίου και Όλυμπος Γόννων, με τους γηπεδούχους να στέκονται όρθιοι» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό για τον στόχο της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Σερίφη (0-1). Στο 45’ ο Κόκρας έκανε και το 0-2. Ένα λεπτό μετά ο Περδίκης κατάφερε να μειώσει σε 1-2.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόκρας σκόραρε ξανά για το 1-3. Και το 54’ ο Περδίκης με πέναλτι κατάφερε να σκοράρει και πάλι για το 2-3. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93’ ο Κολοβός χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του για το τελικό 3-3.

Μελισσοχώρι (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (82' Αγγελακόπουλος), Περδίκης, Αβδουλάς, Κολοβός, Γκαραβέλας (46' Σδράλης Β.), Γουργιώτης, Χαρούλης, Νούσιας, Καραμάνος (90' Σδράλης Α.).

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Μπούμπουλης Β., Μπούμπουλης Α. Ζαϊρές Γ., Κολτσίδας, Μάντζαρης, Κίτσιος (71' Γαγάρας), Γκαμπέτας, Σερίφης, Κόκρας, Τσιτζιλώνης.

 

Σμόλικας Φαλάνης-Δόξα Βλαχογιαννίου 3 – 0

Ο Σμόλικας Φαλάνης πέτυχε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στο Βλαχογιάννι με σκορ 3-0. Ένα τρίποντο που συνδυάστηκε από καλό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα.

Στο 43’ ο Νερπιέτρι άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 63’ ο Χατζούλης διπλασίασε τα τέρματα για τον μαχητικό Σμόλικα και το τελικό 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς σημείωσε ο Νερπιέτρι στο 74’.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής, Τάφα, Πολύζος, Σκούπρας, Χατζούλης, Γκιόνα (72' Χαζίζι), Γούτος (82′ Μπαρούτζας), Ζιώγας (76' Ντούρας), Γκαλμπογκίνης, Νερπιέτρι.

Βλαχογιάννι (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Λάλος (76' Πέτρου), Γελαλής, Ιωαννίδης Σεμπ. (81' Φακίτσας), Αλεξίου, Ιωαννίδης Σ., Νέτζο (46' Αθανασούλης).

Αετός Μακρυχωρίου-Κίσσαβος Συκουρίου 0 – 3

Ο Κίσσαβος Συκουρίου πέρασε με το ευρύ σκορ 0-3 από το Μακρυχώρι κερδίζοντας την τοπική ομάδα. Στο 21’ ο Κώτσιας άνοιξε το σκορ, στο 47’ ο Τζούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και το τελικό 0-3 σημείωσε ο Πλιάγκας στο 69’.

Μακρυχώρι (Κώστας Κολομητρούσης): Σουπεκιώτης, Γραβάνης, Μητσογιάννης (67' Γιαννακόπουλος), Πέππας, Παπανικολάου (67' Μπιτσαράς), Χουτεσιώτης (67' Λάλλας), Μπλάντας (74' Κυρίτσης), Τσαπατόρης, Χριστοδουλόπουλος (52' Χίσα), Καζάκος, Γκαμπούρας.

Συκούριο (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Τσίκος (55' Μουρογιάννης), Τζιούρας (52' Πλιάγκας), Λανάρας, Χάμος, Κορδέλας (73' Ζέλφος), Αγγέλης, Τριανταφύλλου (73' Αλίγκας), Μπολάκης, Κουλουκτσής, Κώτσιας (73' Ράπτης).

Τύρναβος 2005 -Παναγροτικός Νίκαιας 0 – 2

Ο Παναγροτικός δεν δυσκολεύτηκε και πήρε τη νίκη μέσα στον Αμπελώνα κόντρα στον Τύρναβο με 0-2. Στο 3’ ο Φασούλας έκανε το 0-1 και ο Γκανάβας στο 68’ το τελικό 0-2.

Τύρναβος: Χισκουρτάι, Πέτρου (81′ Στεμπάρι), Τσατσελάρι Ρ., Μπαλκουράς, Παπαγεωργίου (46' Χότζα), Καρράς, Μπάκος, Κατσαρός, Τσέσμα, Παππάς (62' Ματράκης), Λάζος (46' Σιούτης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Μανακούσιος Θ. (85' Ανυφαντής), Παπακώστας Αθ., Ακρίβος, Περήφανος (80' Γεωργόπουλος), Γκανάβας, Παπαθανασίου, Παπακώστας Ηλ. (85' Ολομάνι), Μανακούσιος Δ., Φασούλας (69' Πετράκης Χ.).

Πελασγιώτιδα-Δήμητρα Γιάννουλης 0 – 3

Η Δήμητρα Γιάννουλης πέρασε από το Ελευθεραί κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 0-3 την Πελασγιώτιδα. Στο 5’ ο Αλατάς άνοιξε το σκορ για το 0-1, στο 61’ ο Χατζηγρηγορίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και το τελικό 0-3 σημείωσε ο Αθανασιάδης με πέναλτι στο 87’.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας (46' Τσέλα), Ιορδανίδης, Κουτσικούλης (46' Νικούλι), Δάσιος Γ., Τσιγγάνης, Φώλιας, Καλούσης, Οσμάνι (70' Χριστοδουλάτος), Κουσιώρας, Γελαλής (70' Τσιουραντάνης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Γκαλγκανόπουλος (63' Βασιλόπουλος), Κουρούτσαλης, Αλατάς, Ματσικόπουλος, Αρσένης, Κορλός (63' Μπάμπαλης), Μπουκουβάλας, Δαούλας (51' Εμμανουήλ), Καρέλας (82' Κουντουράς), Χατζηγρηγογίου (82' Αθανασιάδης).