Βαθμολογία

Νίκη ύστερα από δύο μήνες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» και 5η θέση

Την χαρά της εντός έδρας νίκης γεύθηκε ύστερα από δύο μήνες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε του Δαμασιακού με 3-0 στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" και βρέθηκε στην 5η θέση της κατάταξης. Οι φιλοξενούμενοι - από την πλευρά τους - αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις, γεγονός που συνέβαλε στο να οδηγηθούν στην ήττα.

Στο 15', μάλιστα, οι Δαμασιώτες εκδήλωσαν επικίνδυνη αντεπίθεση με τον Λέτσιο που σούταρε από διαγώνια θέση προς την εστία του Δραχαλίβα αλλά ο τελευταίος σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα. Στο 28' καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Βλαχάκη και από τα 11 μέτρα ο Αλέξανδρος Τσούτσας άνοιξε το σκορ απέναντι στην μέχρι τα Χριστούγεννα ομάδα του. Στην φάση αυτή υπήρξαν ενστάσεις των φιλοξενουμένων ότι πριν το πέναλτι μπορούσε να δοθεί επιθετικό φάουλ εις βάρος του Βλαχάκη, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο διαιτητής.

Στο 32' ο Δριστέλας βρέθηκε σε θέση για γκολ μέσα στην περιοχή αλλά πριν πλασάρει η προσπάθειά του αποκρούστηκε σε κόρνερ, ενώ στο 41' με διπλή προσπάθεια ο Σάρρα (αρχικά εκτελώντας φάουλ που προσέκρουσε στο τείχος και στην συνέχεια παίρνοντας την επαναφορά) απείλησε τον Δραχαλίβα που μπλόκαρε σταθερά. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45'+2'), ο Γιάννης Βλαχάκης έκανε μία κούρσα και με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Γεωργούλα "έγραψε" το 2-0.

Στο 56' ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Μουλτσιάς καθώς υποδείχθηκε από τον β' βοηθό σε θέση οφσάιντ ο Τσούτσας που του είχε μεταβιβάσει την μπάλα, ενώ στο 60' ο Ντούφας έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Τσιάλτα που απέκρουσε σωτήρια.Στο 84' με θεαματικό πλασέ από το ύψος της σέντρας ο Σάρρα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Δραχαλίβα αλλά η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 87' ο Βλαχάκης ελίχθηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα διατήρησε ο διαιτητής Κώστας Δημεράς που είχε ως συνεργάτες τους Παναγιώτη Μπατζιανούλη - Βασίλη Κοντογιάννη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης (51' Δ.Μουλτσιάς), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Καραμπίνας, Μιφτάρι, Τσούτσας, Πούτας (88' Αλεξόπουλος), Ντούφας (70' Μάρκου), Δριστέλας, Βλαχάκης.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Απόστολος Ευαγγέλου): Γεωργούλας (46' Αστ.Τσιάλτας), Αστ.Μπακαΐμης (83' Παπαδημητρίου), Θ.Μουσιάρης, Χρ.Μπακαΐμης, Δ.Μουσιάρης, Κυρατζής, Δεληχάς, Καρακάνος (46' Πέτρου), Πλίτσης, Λέτσιος, Σάρρα.