Βαθμολογία

Νίκη με «υπογραφή» Βαγενά και στο +7 το Κιλελέρ (PICS)

Μία μεγάλη νίκη σημείωσε η Α.Ε. Κιλελέρ το Σάββατο (11/3), αφού επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το γκολ αυτό έφερε ακόμα πιο κοντά την ομάδα του Κιλελέρ στην κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX. Στους επτά βαθμούς η διαφορά πλέον ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το ματς διεξήχθη σε έναν πολύ αγωνιστικό χώρο και παρουσία πλήθος κόσμου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας» με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται μία από τις φάσεις που είχαν και στο 69’ να σημειώνουν το γκολ με τον Άκη Βαγενά που ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε τα μέγιστα.

Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τους δύο τεχνικούς να κοιτάζουν πρώτα τα μετόπισθεν.

Καλύτερα «πατούσαν» οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και στο 17’ ο Κουβελάς δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα, αφού ο Σταυράκης έδιωξε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στην επανάληψη το ματς είχε όπως ήταν λογικό μία «άγρια ομορφιά», με τον Αχιλλέα να ανεβάζει την απόδοσή του και στο 53’ ο Μακρής έκανε το καλό σουτ, αλλά ο Κουτσιρίμπας απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις με τις δύο ομάδες να μοχθούν για το αποτέλεσμα. Στο 69’ ο Άκης Βαγενάς έκανε το 1-0 με ωραίο τελείωμα από πλάγια, μετά από ωραία προσπάθεια του Χασομέρη.

Στον χρόνο που υπήρχε, δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται σωστά το παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να κάνουν τη δική τους προσπάθεια, όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως με την λήξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και έτσι οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής (85’ Χατζησαββίδης), Πανταζής (57’ Βαγενάς), Παπαγεωργίου Θ. (74’ Γκουγκουλιάς), Κουβελάς (57’ Χριστοδούλου), Χασομέρης, Κατσαμάγκας (85’ Αναγνώστης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Λάιος, Ματούλας (77’ Τσατσελάρι), Καραλούλης (70’ Γκαραλιάκος), Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (61’ Πασσιάς), Μακρής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Καρακώστας, Μάνος.