Βαθμολογία

Τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές

Στο «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ» αυτή την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 23:00 θα απολαύσουμε τραγούδια από αγαπημένες ελληνικές και ξένες σειρές, τραγούδια που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα μέσα στα χρόνια και το οποίο μένει ανεξίτηλο μέχρι και σήμερα. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Πασχάλη, τον Στέφανο Κορκολή, την Όλγα Βενετσιάνου, τον Κώστα Δόξα, την Ματθίλδη Μαγγίρα, τη Σοφία Μανουσάκη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, την Μαριάννα Παπαμακαρίου και την Ελένη Πέτα σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα. 

Πόσες φορές ακούμε ένα τραγούδι και καταλαβαίνουμε από ποια σειρά είναι, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα; Αυτά τα χαρακτηριστικά τραγούδια θα απολαύσουμε την Παρασκευή, από αγαπημένους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και τραγουδιστές. 

Καλεσμένοι ο Πασχάλης, αλλά και ο Στέφανος Κορκολής, οι οποίοι έχουν γράψει στίχους και μουσική για πολύ επιτυχημένες σειρές. Ακόμα η Ματθίλδη Μαγγίρα, σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, ερμηνεύει το πολύ γνωστό και ιδιαίτερο τραγούδι από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η Όλγα Βενετσιάνου και η Σοφία Μανουσάκη μας χαρίζουν τραγούδια από πρόσφατες σειρές, όπως τα είχαν ηχογραφήσει την πρώτη φορά, ενώ ο Κώστας Δόξας μας θυμίζει τους τίτλους αρχής ενός σήριαλ, τους οποίους είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά το 2000. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ανάμεσα σε αυτά που έχει επιλέξει είναι και ένα τραγούδι το οποίο γράφτηκε το 1950, όταν όμως έγινε η διασκευή και το τραγούδησε η ίδια πολλά χρόνια αργότερα, έγινε μεγάλη επιτυχία. Ενώ, τη Μαριάννα Παπαμακαρίου και την Ελένη Πέτα θα τις απολαύσουμε για πρώτη φορά σε τραγούδια που έχουν μεγάλη ιστορία βγαλμένα μέσα από «αξέχαστες» σειρές. 

«ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ»,  με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN».