Βαθμολογία

Ο Ν. Χατζηνικολάου διαφώνησε με το timing της δημοσκόπησης

Ενοχλημένος για την χρονική περίοδο που έγινε η δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ANT1 εμφανίστηκε, ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος σημειώνεται παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Την αντίθεσή του για την σημερινή δημοσκόπηση του ANT1 εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης από τον Θωμά Γεράκη της Marc.
 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, την έχω εκφράσει και στην διοίκηση».
 
Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ANT1 ανέφερε, «γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη».
 
Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης της Marc, απαντώντας στα όσα σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Δευτέρα.
 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμπλήρωσε στη συνέχεια κατά την παρατήρησή του ότι και οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά καταλήγοντας, «αυτό για εμένα δεν είναι επιχείρημα ότι είναι προεκλογική περίοδος».