Βαθμολογία

Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ Πλατανιάς». Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 10/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 20/01/2023 αίτηση του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ Ιάσων Νέων Λιοσίων» κατά της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Ντελέκου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του 50% του ποσού των 8.672,68 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και, β) του ποσού των 300 ευρώ για τα καταβλητέα στον αιτούντα έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας.