Βαθμολογία

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Κώστας Θεοδωρόπουλος

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, από τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ, χειρουργό – ορθοπεδικό, Γιώργο Μπασδέκη, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε οικογενειακό δίτερμα της ομάδας το Σάββατο 25/02.

Στο δεξί γόνατο του έμπειρου τερματοφύλακα εφαρμόστηκε συνδεσμοπλαστική και ενίσχυση ALL Modified Lemaire, η οποία θεωρείται σημαντική για επαγγελματίες αθλητές.

Συνεργάτες του κ.Μπασδέκη στην επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο «Ιασώ» Θεσσαλίας, ήταν η αναισθησιολόγος, Σημαιοφορίδου Μαρίνα και ο ορθοπεδικός, Τσούγιας Γεώργιος.

Ο Θεοδωρόπουλος θα ξεκινήσει άμεσα ενδυνάμωση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα επανόδου σε συνεργασία με τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ, Γιώργο Ζαχαρή και το κέντρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project», με στόχο να είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Αισιόδοξος ο ίδιος, μεταφέρει την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στο ιατρικό team της ομάδας και τις ευχαριστίες του για την στήριξη σε διοίκηση, στελέχη, τεχνική ηγεσία, συμπαίκτες και φιλάθλους.

Εξάλλου, δεν παρέλειψε ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (Σάββατο 11/03, ώρα 13:45, Αλκαζάρ, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας) να εκδηλώσει την εμπιστοσύνη του στον Στέφανο Σουλούκο και συνολικότερα την συντροφιά των τερματοφυλάκων της ομάδας, κάνοντας στον επίσημο φορέα διαχείρισης της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Στέφανος, ένας νεαρός τερματοφύλακας με σπουδαίο ταλέντο, είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά, ώστε με τη συνδρομή των υπολοίπων ταλαντούχων παιδιών και την καθοδήγηση του Λουίτζι Τσεννάμο, να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις. Είμαι εξίσου βέβαιος και για την εμπιστοσύνη με την οποία θα τον αγκαλιάσουν οι φίλαθλοί μας, ως ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΑΕΛ κι έχει όλες τις προδιαγραφές όχι μόνο να αποτελέσει ένα από τα θεμέλια στην φετινή προσπάθειά μας για άνοδο, αλλά να πανηγυρίσει κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον με την ομάδα που λατρεύει και υπηρετεί από τότε που θυμάται τον εαυτό του… Τόσο σ’ εκείνον όσο και στον Λάμπρο με το Νίκο (σ.σ. Αντωνόπουλο και Γιώτα) εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και παραμένω στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστούν»!

-Στο στιγμιότυπο ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, έχοντας δίπλα του τους κ.κ. Μπασδέκη και Ζαχαρή, μας βεβαιώνει πως πήγαν όλα καλά…

ΠΗΓΗ