Βαθμολογία

Πρόκριση για τον Π.Ο.Ε., κόντρα στην μαχητική Ανθούπολη (PICS)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, πανηγύρισε την Τετάρτη (8/3) ο ΠΟ Ελασσόνας, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Ανθούπολης (0-2).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη παρουσία πλήθος κόσμου και από τις δύο ομάδες, σε ένα ιδανικό μεσημέρι για μπάλα, αφού ο καιρός ήταν ιδανικός. Από την άλλη ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί τεχνικό ποδόσφαιρο, με τις μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής να είναι πολλές.

Οι δύο ομάδες έκαναν τη δική τους προσπάθεια, μόχθησαν για το αποτέλεσμα, με τον ΠΟ Ελασσόνας να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να παίρνει τη νίκη – πρόκριση.

Παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Β’ ΕΠΣΛ και οι φιλοξενούμενοι στη Γ’ Εθνική, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με το πάθος να ξεχειλίζει.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 35’ ο Πρίφτης για την Ανθούπολη πήρε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 42’ ο πολύ καλός έμπειρος μέσος, Γιώργος Τσάτσος του ΠΟ Ελασσόνας έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήξει στο «παραθυράκι» του Αναστασίου για το 0-1. Ένα πραγματικό πανέμορφο γκολ.

Στο 75’ σουτ του Κοντοθανάση πέρασε λίγο άουτ και στο 77’ το πρώτο σουτ έκανε ο Καραγκούνης, έδιωξε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ανενόχλητος ο Κωστούλας σε κενό τέρμα από κοντά με πλασέ έκανε το τελικό 0-2.

Το 0-1...

Και το 0-2...

Ο ΠΟ Ελασσόνας κρατάει την πρόκριση που τόσο ήθελε και η Ανθούπολη την μαχητικότητα που έδειξε απέναντι σε έναν αντίπαλο δύο κατηγορίες παραπάνω.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου Β., Μαριγκούδης (82’ Κολοβός), Σελήνης, Σκάκος, Πρίφτης Φ., Αντωνόπουλος (76’ Τζαμάλ), Σέσι, Μούτσα, Καραγιάννης, Κακαβίτσης, Παπαδάκος (69’ Κατσαμπέλας).

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός (46’ λ.τρ. Αγγελούλης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (58’ Ιγγλέζος), Τσάτσος, Μουλτσιάς (58’ Καραγκούνης), Κούκος (58’ Κωστούλας), Μπέλλος (78’ Κωνσταντινίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μάνος, Δεδικούσης.