Βαθμολογία

Παράπονα από τον Αμπελωνιακό

Την έντονη αγανάκτησή του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Αμπελωνιακός, ο πρόεδρος του οποίου, κ. Χρήστος Μπακούλας, με δήλωσή του τόνισε κατηγορηματικά ότι η ομάδα δεν θα προσέλθει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση: «Μετά και τα σημερινά (σ.σ. της Κυριακής) έκτροπα που ζήσαμε στον αγώνα με τον Ευαγγελισμό Ελασσόνας και την απίστευτα άσχετη και ειρωνική προς την ομάδα μας παρουσία της διαιτητικής τριάδας στο γήπεδο Αμπελώνα, η ομάδα αποφασίζει τη μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Αργυροπούλι, καθώς δεν υπάρχει νόημα να γίνει αυτό. Είναι ντροπή κάποιοι για 30 ευρώ να γελοιοποιούνται και να μη σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών και των παραγόντων. Έχουμε 15χρονα παιδιά με περισσότερη ευθιξία από αυτούς.

Όπως ξέρετε πλέον ο κόσμος δεν πηγαίνει στα γήπεδα διότι έχει απογοητευτεί από κάποιους σαν και αυτούς. Ουδέποτε ζητήσαμε εύνοια ή βοήθεια από διαιτησία, γιατί τόσο χαμηλά δεν θα πέσουμε ποτέ. Είμαστε ο Αμπελώνας και πολλοί μας ζηλεύουν γι’ αυτό. Για να μη μειώσουμε ωστόσο τις προσπάθειες των υπολοίπων σωματείων, η βαθμολογική μας θέση δεν οφείλεται αποκλειστικά στη διαιτησία.

Κύριε Μπουχλαριώτη και κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας, ξυπνήστε επί τέλους διότι σε μία πενταετία όπως πάνε τα πράγματα δεν θα υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μην αφήνετε κάποιος να χαλάσουν το δικό σας όραμα (εάν αυτό υπάρχει)» καταλήγει η δήλωση του κ. Μπακούλα.