Βαθμολογία

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι ποδοσφαιριστές»

Προ των ευθυνών τους θέτει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας η ΑΕΠ Κοζάνης, ζητώντας άμεσα αλλαγή νοοτροπίας για να ανατραπεί η εις βάρος της κατάσταση. Η ανακοίνωση της ΑΕΠ: Ήττα με 3-0 από τον Σβορώνο και φυσική απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΠ Κοζάνης.

Μετά από μια καλή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, ήρθε μια νέα απογοητευτική παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι. Παίκτες, χωρίς ψυχή και πνεύμα νικητή, παρέδωσαν εύκολα τα όπλα σε έναν αντίπαλο που ήθελε απλά τη νίκη περισσσότερο από τους παίκτες της ΑΕΠ Κόζανης.

Αν και το πρώτο ημίχρονο, παρά τα πολλά λάθη έληξε ισόπαλο με 0-0, δεν έδειχνε η ΑΕΠ Κοζάνης, να διαθέτει ψυχικά αποθέματα για να πάρει κάτι θετικό από σε αυτό το παιχνίδι. Και φυσικά πάλι απο ατομικά, αυτοκτονικά λάθη και λάθος στα μαρκαρίσματα, ήρθε το νέο στραπάτσο.

Αυτά όταν η Διοίκηση της ομάδας, έκανε ότι παραπάνω μπορούσε να κάνει, προσφέροντας στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία όλα όσα χρειάζονται, ενώ τον Ιανουάριο ξαναέβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να φέρει ποδοσφαιριστές που θα βοηθούσαν να καλυτερεύσει η όλη μας παρουσία.

Τώρα ήρθε η ώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και οι ποδοσφαιριστές, που ναι μεν διαθέτουν τεράστιο ταλέντο, αλλά όμως δεν το μετατρέπουν στην πράξη, σε βαθμούς. Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος και οι αναγκαστικές λόγω τραυματισμών αλλαγές, δεν είναι παρά δικαιολογίες.

Την Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και αν δεν υπάρξει έντονη αλλαγή νοοτροπίας άμεσα, δεν θα έχουμε καλή συνέχεια.