Βαθμολογία

Παραμένει στο OPEN

Φέτος αναμφισβήτητα είναι η χρονιά της. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη που παρά τις δυσκολίες διανύει μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν στην καριέρα της και αυτό αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης καθώς με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή η εκπομπή της OPEN Weekend καταφέρνει κάθε ΣΚ να διπλασιάζει τον μέσο όρο του σταθμού παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος που ήδη προτού λήξει η σεζόν η ίδια δέχθηκε κρούση από τον ΑΝΤ1 καθώς φέτος λήγει το συμβόλαιό της με το OPEN. H επαφή έγινε και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η Ελένη θα τολμήσει και θα κάνει το επόμενο βήμα, καθώς επρόκειτο για μια άκρως δελεαστική πρόταση που αφορούσε την μεταγραφή της, την ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης του ΣΚ στον ΑΝΤ1 παίρνοντας μαζί της και την ομάδα της αυτούσια για να συνεχίσει αυτό που άρχισε στο κανάλι της Παιανίας. Αλλωστε, το κανάλι του Αμαρουσίου συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους “κλεψίματα” καθώς κάτι ανάλογο έγινε και φέτος με την Φαίη Μαυραγάνη.

Ωστόσο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στον ΑΝΤ1 με κακές επιλογές και διάφορες αψυχολόγητες αποφάσεις φαίνεται πως μέτρησαν στην απόφασή της κι έτσι όταν την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τα στελέχη του ΟPEN για να συζητήσει για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας τους, η ίδια είχε καταλήξει στο γεγονός ότι προτιμά τη σταθερότητα και την εξέλιξη σε ένα περιβάλλον που ήδη γνωρίζει και εμπιστεύεται παρά το άγνωστο… με βάρκα την ελπίδα, μια φράση που το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως χαρακτηρίζει εν πολλοίς τον ΑΝΤ1.

Ετσι, αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο, φαίνεται πως πλεόν αποτελεί μια τυπική διαδικασία και η Ελένη Τσολάκη θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΣΚ να μας ψυχαγωγεί με την ομάδα της αφού παραμένει στο OPEN.

ΠΗΓΗ