Βαθμολογία

Μοιρασιά στα Δένδρα, σε ένα ματς με μεγάλο σασπένς (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο των Δένδρων, με γηπεδούχο της Δήμητρα Γιάννουλης και φιλοξενούμενο τον Αστέρα Μελισσοχωρίου με τελικό σκορ 2-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την ισοπαλία παραχώρησε η Δήμητρα Γιάννουλης, αφού αν και προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε από τον πολύ δυνατό Αστέρα Μελισσοχωρίου, που έπαιξε με πολύ πάθος και ψυχή στο παιχνίδι.

Μεγάλες ευκαιρίες χαμένες από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος με τον Σωτήρη Περδίκη, καθώς και στην επανάληψη με Καραμάνο και Νούσια. Στο 83’ όμως ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όταν ο Μπάμπαλης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε κατά λάθος στο δοκάρι.

Στο 27’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκαλγκανόπουλος, την κεφαλιά από κοντά ο Χατζηγρηγορίου για το 1-0. Στο 41’ καλό σουτ του Καραμάνου έφυγε άουτ, δύο λεπτά μετά ο Περδίκης έκανε το γυριστό σουτ που έφυγε μόλις άουτ.

Στο 44’ ο ίδιος παίκτης από την μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά που έπιασε με υπερένταση ο Κοτλής. Στην επαναφορά και πάλι ο Περδίκης με νέα κεφαλιά, μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης.

Στο 47’ την πρώτη κεφαλιά έκανε ο Νικόλι, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και ο νεαρός Βασίλης Νούσιας με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 58’ καλό σουτ του Καραμάνου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά εξαιρετικό σουτ του Νούσια, η μπάλα όμως δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 71’ ο Γκαλγκανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Αλατάς με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 80’ ωραίο φάουλ του Νούσια, η μπάλα έφτασε στον έμπειρο Βάϊο Αβδουλά και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.

Στο 83’ ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Καραμάνου, στην προσπάθειά του να διώξει ο Μπάμπαλης την έστειλε στο δοκάρι.

Στο 88’ δεύτερη κίτρινη είδε ο Ζήσης Παραφέστας για τον Αστέρα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Κοτλής, Σαπάκος (64’ Εμμανουήλ), Ματσικόπουλος, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Μπάμπαλης, Αρσένης, Νάστας (11’ λ.τρ. Δαούλας – 57’ Αθανασίαδης), Καρέλας (46’ Κορλός), Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγρηγορίου (57’ Βασιλόπουλος).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός (46’ Νούσιας), Αβδουλάς, Μπιρόλ (46’ Νικόλι), Βασιλειάδης (81’ Χαρούλης), Περδίκης, Παραφέστας, Καραμάνος (92’ Βογιατζής), Γκαραβέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Αναστασίου, Σκριάπας.