Βαθμολογία

Με το δεξί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Δικηγόροι Λάρισας

Για μια ακόμη χρονιά πιστή στο ραντεβού της, η ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων Λάρισας παίρνει μέρος στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που φέτος διοργανώνεται από τον Δ.Σ. Ηρακλείου. Η λαρισαϊκή ομάδα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Μητρά και του συνεργάτη του Νίκου Κουμαντζέλη διεκδικεί το εισιτήριο για την τελική φάση συμμετέχοντας σε προκριματικό όμιλο με αντιπάλους τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης, τον Δ.Σ. Ρόδου και τον Δ.Σ. Καβάλας.

Καβάλα – Δικηγόροι Λάρισας: 0-6

Στην πρεμιέρα των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων οι Δικηγόροι Λάρισας βρέθηκαν στην όμορφη Καβάλα την 18.02.2023. Η ομάδα της Λάρισας, εμφανώς ανώτερη των αντιπάλων της, επικράτησε εύκολα με σκορ 0-6. Σκόρερ οι Σπανός (2), Χαλίτσιος (2), Αντωνίου, Κολλάτος.

Στην αποστολή συμμετείχαν: Ξεσφίγγης, Θώδας, Μπατζιανούλης, Σκαραφίγκας, Ραμούζης, Κουμαντζέλης, Θλιβερός, Γιουρέλης, Μπένης, Αντωνίου, Σπανός, Τζιόλης, Κολλάτος, Θλιβερός, Χαλίτσιος, Χρήστος Μητράς προπονητής, Αντώνης Γραβάνης συνοδός αποστολής.

Δικηγόροι Λάρισας – Ρόδος: 3-0

Εξάλλου μέσα στο βαρύ κλίμα των ημερών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04.03.2023 η εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του ομίλου, στο πλαίσιο της οποίας οι Δικηγόροι Λάρισας φιλοξένησαν στο γήπεδο Νεάπολης το αξιόμαχο συγκρότημα της Ρόδου που προερχόταν από την εντυπωσιακή νίκη της πρεμιέρας σε βάρος του φαβορί Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια ενώ το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Νίτσα, Καραθάνου και Κακάνη τήρησε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστη απόδοση τιμής στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του φρικτού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα της Λάρισας στάθηκε και πάλι στο ύψος των περιστάσεων «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με σκορ 3-0 (σκόρερ οι Κολλάτος, Σπανός, Χαλίτσιος). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξαιτίας και των πολλών διακοπών με το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο.

Δικηγόροι Λάρισας: Ξεσφίγγης, Γεωργίου, Ζάμπρας, Σκαραφίγκας, Σπανός, Αντωνίου, Τσέλιγκας, Τζιόλης, Κολλάτος, Χαλίτσιος, Τουρβάτσιος. Αγωνίστηκαν και οι Θώδας, Ζαρκαδούλας, Ραμούζης, Κουσάνας, Θλιβερός, Οικονόμου, Μαμάκος, Σαργκάνης.   

Υγειονομική κάλυψη προσέφερε για μια ακόμη φορά η εθελοντική ομάδα ΕΟΔΥΑ προς την οποία οι Δικηγόροι Λάρισας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Λάρισας υποδέχεται στη Λάρισα τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, όπου δεν υπάρχει περιθώριο βαθμολογικής απώλειας για τους βυσσινί δικηγόρους.