Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Ανθούπολη!!! (PICS)

Άλλη μία νίκη για την Ανθούπολη που τη φετινή χρονιά έχει βάλει ψηλά τον πήχη σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο (4/3) για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 15η αγωνιστική υποδέχθηκε τον μαχητικό Φιλοκτήτη Μελιβοίας και επικράτησε με σκορ 2-0.

Η πρωτοπόρος Ανθούπολη «πάτησε γκάζι» στο πρώτο μέρος, σημείωσε δύο γκολ και πήρε τη νίκη, ενώ στην επανάληψη είχε ευκαιρίες αλλά και δοκάρι με τον Καραγιάννη στο 75’.

Το ματς διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη με τους παίκτες του κ. Μιχάλη Ζιώγα και του κ. Κώστα Μαντζιώκα να δείχνουν την ποιότητά τους και να φτάνουν σε μία ακόμη δίκαιη νίκη.

Ο Μπλέντι Σέσι στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους νικητές και ο Ηλίας Καραγιάννης στο 44’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Μελιβοία, ενώ οι νικητές στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Π.Ο. Ελασσόνας στην Ανθούπολη (8/3 – 15:30).

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας-Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου, Μαριγκούδης, Σελήνης, Σκάκος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Μπλέντι Σέσι, Μπλέντι Μούτσα, Καραγιάννης, Κακαβίτσης, Παπαδάκος. Έπαιξαν και οι: Κατσαμπέλας, Αλϊάι, Τίρχας, Παπαστάθης, Βλησαρούλης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Μέκρας, Χονδροδήμος, Τζαβέλλας, Πασιάς Π. (65’ λ.τρ. Γκουντάρας Ν.), Μαλλιάρας (80’ Μούσιας), Μαλαχτάρης (85’ Καραφίλι), Γιαννουλέας, Καπετάνιος, Δεμερτζής (80’ Κούκας), Ντούμος (46’ Λαδάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Δεδικούσης, Ντελέζος.