Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για την Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας ήθελε πάρα πολύ τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Ελάτειας και τελικά τα κατάφερε. Το ματς διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 15η αγωνιστική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο (4/3) στο γήπεδο Νέας Πολιτείας η ομάδα της Αστραπής κέρδισε δίκαια την Ελάτεια με σκορ 2-1 σε ένα ματς που διεξήχθη σε ένα βαρύ γήπεδο, αφού προηγήθηκε βροχή τις προηγούμενες ώρες.

Το συγκρότημα του κ. Γιώργου Καφφέ και του κ. Θανάση Τσουμάνη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά νέα παιδιά προσπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας.

Ο Αθανασόπουλος στο 28’ έκανε το 1-0 με ωραίο κεφαλιά. Το 2-0 έκανε στο 49’ ο Παπαχρήστος για τους νικητές.

Στο 85’ η Θύελλα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Ζάρρα και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο ματς με τους «πορτοκαλί» να σημειώνουν μία σημαντική νίκη που τους κρατάει ψηλά στη βαθμολογία.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές-Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Γεωργατζιάς, Σταθάκος, Κατσιάνος, Καψιώχας, Κολλάτος, Αθανασόπουλος (56’ Αλευράς), Τσιάρας, Νάτσης (56’ Βρούβας), Αρχοντής (77’ Νούσιας), Παπαχρήστος (67’ Καπνιάς).

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Ν., Ζάρρας, Γκαραγκούνης Ι., Μαυρίδης, Γκαραγκούνης Χαρ., Τσιντώτας, Πάσιος, Γκαραγκούνης Σπ., Τάκης, Διαμαντάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Μάνος, Γκάγκας.