Βαθμολογία

Τέμπη: 36 νεκροί πολλοί τραυματίες

Σιδηροδρομική τραγωδία μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων και τον εκτροχιασμό του επιβατικού με τουλάχιστον 350 επιβάτες, έξω από τη Λάρισα. Νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Γερανοί σηκώνουν τα συντρίμμια των βαγονιών και δυστυχώς ήδη έχουν εντοπίσει αρκετά απανθρακωμένα πτώματα, με τον τραγικό απολογισμό να εκτιμάται ότι θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών όσο προχωρούν οι έρευνες. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής 36 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελίσσονται στο νοσοκομείο Λάρισας. Συγγενείς επιβατών περιμένουν να μάθουν τι απέγινε ο δικός τους άνθρωπος.

Έχει ήδη ξεκινήσει η σκληρή διαδικασία της αναγνώρισης θυμάτων με ψυχολόγους της Αστυνομίας να βρίσκονται εκεί προκειμένου να στηρίξουν τους συγγενείς.

Διαβάζουν ονόματα των τραυματιών και όποιος δεν ακούει το όνομα που αγωνιά να ακούσει, μένει για την επόμενη τραγική φάση.

Συγκεντρωμένοι σε ένα μικρό αμφιθέατρο συγκλονισμένοι και καταρρακωμένοι συγγενείς θυμάτων περιμένουν την χειρότερη στιγμή που θα αντικρύσουν νεκρούς τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έχει αναθέσει την εποπτεία της προανάκρισης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

ΠΗΓΗ