Βαθμολογία

Γιώργος Καμπερίδης ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Πιερικού

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα είναι ο “εκλεκτός” της Διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπίλη. Ο 57χρονος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης….. Παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα απο τον πρόεδρο κ. Βασίλη Καπετανάκη.

Μαζί του οι συνεργάτες του, Σάκης Κωτσιόπουλος και Μανόλης Μπατσαράς. Ο νέος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα αγωνιστικά, θέλοντας να προετοιμάσει όλους για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο και έθεσε ώς πρωταρχικό στόχο την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο Μανώλης Μπατσαράς αναλαμβάνει βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καμπερίδη όπως και ο Σάββας Ταταρίδης που παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων, ο Σάκης Κωτσιόπουλος γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, ο Μπάμπης Πεΐδης παραμένει γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος ποδοσφαιρικού τμήματος όπως και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επίσης συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου αποτελεί και ο Σταύρος Ζουγκουρίδης που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Το νέο σχήμα έχει πιάσει ήδη δουλειά η οποία θα συνεχιστεί απο αύριο και με τις καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Ά ΔΑΚ.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης
ΠΗΓΗ