Βαθμολογία

Έ(X)ασε έδαφος ο Αχιλλέας Φαρσάλων (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Όλυμπο Γόννων (0-0) και σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕ Κιλελέρ κόντρα στον Δαμασιακό η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων αυξήθηκε στους 4 βαθμούς καθώς ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 48 βαθμούς ενώ η ΑΕ Κιλελέρ έχει 52.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Αχιλλέα να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να προσπαθεί να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Ολύμπου κυρίως από τα πλάγια.

Στο 10′ ο Μακρής έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Παπακωνσταντίνου να μην καταφέρνει να βάλει καλά το κεφάλι και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κερμελίδης βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Παπαζήσης απέκρουσε το πλασέ του.

Στο 20′ ο Γκαμπέτας εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ με τον Σταυράκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 30′ ο Γκαραλιάκος έσπασε στον Ματούλα με αυτόν να σουτάρει λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γκαραλιάκου λίγο αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές όταν στο 50′ ο Μάντζαρης σούταρε δυνατά με τον Σταυράκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ενώ λίγο αργότερα ο Κίτσιος πλάσαρε λίγο άουτ.

Οι παίκτες του Αχιλλέα συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων σταματούσε οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια πριν γίνει η τελική προσπάθεια.

Στο 65′ ο Μακρής πάσαρε στον Ματούλα το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ. Στο 75′ ο Κούλπας έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρτεσιώτη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καραμπούζη λίγο αργότερα. Στο 85′ ο Τσατσελάρι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Κούλπα να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Αχιλλέα να πάρει το τρίποντο.

Ο Φουρίκης πάτησε περιοχή από τα αριστερά με τον Παπαζήση να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την έσχατη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουρτεσιώτης με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαζήση και έτσι παρέμεινε το 0-0 έως και την λήξη της αναμέτρησης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Γκαραλιάκος (65′ Πασσιάς), Μακρής (81′ Φουρίκης), Παπακωνσταντίνου, Ματούλας (81′ Τσατσελάρι), Κερμελίδης.

Όλυμπος Γόννων (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Γκαμπέτας, Αλεξόπουλος, Γκουγκουλιάς, Κακούσιος, Σερίφης, Κολτσίδας, Ζαϊρές Γ., Γαγάρας, Μάντζαρης, Κίτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Κοτούμπας, Γκαρέλης.