Βαθμολογία

Ισοπαλία στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» (PICS)

Μακριά από την νίκη στην έδρα του έμεινε για τέταρτο διαδοχικό αγώνα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Δήμητρα Γιάννουλης, ύστερα από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 2' με κεφαλιά του Νικολακούλη και στο 19' με σουτ του Δραχαλίβα (μετά από σέντρα του Ντούφα, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων), ενώ οι φιλοξενούμενοι "απάντησαν" στο 26' με σουτ του Νάστα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Νούσιας. Στο 30' απ' ευθείας φάουλ του Δραχαλίβα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτλής, ενώ από την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Νικολακούλη έφυγε άουτ.

Στο 34' οι Γιαννουλίτες πήραν το προβάδισμα, με σκόρερ τον Κουρούτσαλη που ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του πλασάροντας εύστοχα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νούσιας απέτρεψε το 0-2 σε τετ-α-τετ με τον Νάστα.Στο 38' διαγώνιο σουτ του Ντούφα απέκρουσε με τα πόδια ο Κοτλής, ενώ στο 39' σουτ του Αρσένη εκτός περιοχής δεν ανησύχησε τον Νούσια που εξουδετέρωσε. Στην εκπνοή του ημιχρόνου το διαγώνιο σουτ του Τσούτσα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Οι Τσαριτσανιώτες ισοφάρισαν στο 53' με κεφαλιά του Τσούτσα που παρεμβλήθηκε επιτυχημένα στην εκτέλεση φάουλ του Δραχαλίβα, ενώ στο 56' το ευθύβολο σουτ του Ντούφα απέκρουσε ο Κοτλής, ο οποίος στο 60' πραγματοποίησε και την πιο εντυπωσιακή επέμβασή του σε σουτ του Πούτα που με την βοήθεια του δεξιού δοκαριού του απομάκρυνε σε κόρνερ, διατηρώντας το 1-1.

Στο τελευταίο ημίωρο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Οικονόμου αλλά και τις προσπάθειες αντεπίθεσης που εκδήλωσαν οι φιλοξενούμενοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Νικολακούλης, Γανός, Καραμπίνας, Τσούτσας (84' Δ.Μουλτσιάς), Πούτας (78' Γκόλτσιος), Ντούφας, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης (71' Δριστέλας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Δημήτρης Κοντοδήμος): Κοτλής, Σαπάκος, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Ματσικόπουλος, Αρσένης (51' Βασιλόπουλος), Καρέλας (64' Εμμανουήλ), Μπαμπάλης, Νάστας (74' λ.τρ. Ντόνας), Γκαλγκανόπουλος (64' Μπουκουβάλας), Αθανασιάδης (51' Κορλός).

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο διαιτητής Γιώργος Φακής, ο οποίος διηύθυνε την αναμέτρηση με την συνδρομή των βοηθών Θανάση Βασιλού - Παναγιώτη Μπατζιανούλη.