Βαθμολογία

Αν έχεις Σώκο διάβαινε… στη νίκη ολοταχώς! (PICS)

Ο Σμόλικας Φαλάνης αναμετρήθηκε με τον Παναγροτικό Νίκαιας με τελικό σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Φαλάνης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ένα και μοναδικό ήταν το γκολ που χώρισε Σμόλικα και Παναγροτικό. Το νικηφόρο τέρμα πέτυχε ο Βασίλης Σώκος στο 10’ που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αδράνεια της άμυνας και έτσι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 22’ θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Γούτος, την ωραία κεφαλιά ο Γκαλμπογκίνης, όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Νικολακούλης.

Στο 35’ ο Παναγροτικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Δημήτρη Μανακούσιο να αστοχεί από κοντά.

Στην επανάληψη οι σκληρές φάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εκτός της περιοχής, έτσι το ματς ήταν μοιρασμένο σε δύναμη και πάθος, είχε όμως πολύ ένταση, με τον Σμόλικα να προσπαθεί αν φτάσει στην ισοφάριση, δεν κατάφερε όμως να κάνει την μεγάλη ευκαιρία και έτσι μέχρι το τέλος παρέμεινε το 0-1 και έδωσε τη νίκη στον Παναγροτικό.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Γκιόνα, Πολύζος (78’ Χαρισούλης), Μπαρούτζας, Τάφα, Γούτος Ν., Γκαλμπογκίνης, Μπάκος (46’ Σκούπρας), Νερπιέτρι, Πόνηρος (75’ Χαζίζι), Ζιώγας.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Μανακούσιος Θ., Παπακώστας Α., Ακρίβος, Περήφανος, Γκαβάβας (89’ Γεωργόπουλος), Παπαθανασίου, Παπακώστας Η. (86’ Ρακίπι), Μανακούσιος Δ., Φασούλας (65’ Πετράκης Χ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Νάκας, Παπαγεωργίου.