Βαθμολογία

«Career Transition Programme 2023-24»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι έχει ανοίξει η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα της Ακαδημίας της UEFA: «Career Transition Programme 2023-24».

To πρόγραμμα αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της UEFA με την UEFA ASSIST, την FIFPRO Division Europe and HR experts και αφορά πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρώην επαγγελματίες ποδοσφαίριστές σάλας. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει την αξία την οποία διαθέτουν οι πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και την αξιοποίηση τους στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Επίσης το UEFA CTP στοχεύει στην σταδιοδρομία την οποία δύναται να ακολουθήσουν οι πρώην ποδοσφαιριστές στη σημερινή εποχή, καθώς και στη δημιουργία μιας βιώσιμης επιτυχίας των πρώην αθλητών μέσα από την ομαλή μετάβαση τους στην νέα τους σταδιοδρομία.

Οι αιτήσεις, συμπεριλαμβανομένου βιογραφικού και της σύντομης παρουσίασης βίντεο, πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 10 Απριλίου εδώ: uefaacademy.com/courses/ctp/. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήστε εδώ: academy@uefa.ch).

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την τρέχουσα πρόσκληση ενδιαφέροντος υπάρχουν στον συνημμένο φάκελο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις Διεθνείς Σχέσεις της Ομοσπονδίας (a.kapasoglou@epo.gr).