Βαθμολογία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στην εντατική ο παρουσιαστής

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν από λίγες ώρες, με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο αγαπημένος παρουσιαστής εισήχθη αμέσως στην εντατική, όπως επιβεβαίωσε και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή

Ειδικότερα, μιλώντας στο Tlife, η Έλενα Μαστραγγελή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα, Πέμπτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στην εντατική μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού. Νωρίς το απόγευμα, έγινε η εισαγωγή και μόλις έφυγα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται. Ήταν σοβαρά, αν δεν έμπαινε στην εντατική θα ήταν άσχημα τα πράγματα».

«Ελπίζω από εδώ και πέρα να κυλήσουν όλα καλά για την υγεία του» συμπλήρωσε η σύντροφος του παρουσιαστή. «Καλή δύναμη Αντρέα μου! Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου!!! Όλα θα πάνε καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε για τον Ανδρέα και ειλικρινά είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό, να σας πω πως είναι λιοντάρι (όπως ήταν πάντα) και όλα θα πάνε καλά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στα social media.

ΠΗΓΗ