Βαθμολογία

Fair Play με την ΑΕΛ και στο 11ο Γυμνάσιο Λάρισας

Συνεχίζοντας την εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Προγράμματός της με τον τίτλο «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε σήμερα και στο 11ο Γυμνάσιο Λάρισας, το οποίο στεγάζεται στην περιοχή της Ν.Σμύρνης.

Η δράση φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, όπου ποδοσφαιριστές και στελέχη συνομίλησαν σε υψηλό επίπεδο με τους μαθητές, αναπτύσσοντας ζητήματα όπως το ευ αγωνίζεσθαι μέσα κι έξω απ’ τους αγωνιστικούς χώρους, ο σεβασμός του αντιπάλου και η αποδοχή της διαφορετικότητας, η οποία είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την δημιουργία συνεργασιών και ομάδων.

Στο 11ο Γυμνάσιο για λογαριασμό της ΑΕΛ βρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Τάσος Βενέτης, που του ζητήθηκε μεταξύ άλλων από τα παιδιά να μεταφέρει τις εμπειρίες που αποκόμισε από το εξωτερικό ως ποδοσφαιριστής, ο βοηθός προπονητής κι αναλυτής αγώνων της ομάδας, Αλέξανδρος Βεργώνης και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κώστας Πλέγας, Γιώργος Μαϊδανός, Πέτρος Καλουτσικίδης, συνοδευόμενοι από τα στελέχη της ομάδας Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία είναι και υπεύθυνη των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΠΑΕ, Αποστόλη Νταϊλιάνη και Χρήστο Τσούμαρη.

Μαζί τους, δίπλα στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν να καθίσουν και οι Θοδωρής Γουγουλιάς, Δημήτρης Μητρακόπουλος,  μαθητές του σχολείου και ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 της ΠΑΕ, όπως και ο Μιχάλης Τσιανάβας από την Κ14 της Ακαδημίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους συμμαθητές τους.

Με το πέρας της προβλεπόμενης διδακτικής ώρας και πριν οι ποδοσφαιριστές αναχωρήσουν για προπόνηση, κάλεσαν όπως πάντα μαθητές και καθηγητές να τους συμπαραστέκονται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο επιδεικνύοντας την ανάλογη συμπεριφορά.

Φυσικά, αυτό το υπέροχο ταξίδι προσφοράς και εμπειριών συνεχίζεται για ομάδα, μαθητές και καθηγητές, με την ΠΑΕ ΑΕΛ να ευχαριστεί θερμά στην προκειμένη περίπτωση τον διευθυντή του 11ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Θανάση Τάτση, την υποδιευθύντρια κ. Μαρία Γερογιάννη, την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ.Έρρικα Βαϊου, τον εκπαιδευτικό κ. Βασίλη Παπαγιάννη και συνολικά τον σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου για την εμπιστοσύνη και την άψογη φιλοξενία.

ΠΗΓΗ