Βαθμολογία

Το πάλεψε παρά την ήττα ο Δωτιέας Αγιάς

Ο Δωτιέας Αγιάς έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια την Κυριακή (19/2) στο γήπεδο Μακρυχωρίου. Αντιμετώπισε τον Πιερικό και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2, ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, αφού οι παίκτες του κ. Χρήστο Καπελιάνη έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα που όμως δεν ήρθε. Ο Δωτιέας είχε να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες που σίγουρα έπαιξαν ρόλο.

Στο 5’ ο Δεληγιαννίδης έκανε το 0-1 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 27’ ο Παπαδόπουλος με σουτ εκτός περιοχής.

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Σταθάκος, Τσακάλι, Τάρτας, Ντακούλας, Βλησαρούλης (54’ N’Goo), Λαβαντσιώτης (82’ Ντελής Ι.), Αναδολού (82’ Γιαννακός), Δρόσος, Πρέτσι (63’ Αποστολάκης), Γιαννακόπουλος.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Τουλίκας, Δεληγιάννης, Βήτος, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ. (82’ Μακρίδης), Κυπαρίσσης, Κατσάρας (65’ Μαυρίδης), Καλαϊτζής (71’ Στραβογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσίντζας (Θεσσαλίας), Σφυρή (Θεσσαλίας), Σελέλη (Ευρυτανίας).