Βαθμολογία

Τρίποντο «χρυσάφι» για το Μελισσοχώρι! (PICS)

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου σημείωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του κ. Μάκη Αλεξούδη έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και πήραν ένα τρίποντο «χρυσάφι» απέναντι στην άκρως μαχητική ομάδα του Μαυροβουνίου (2-1).

Το ματς διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία αρκετού κόσμου.

Και οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη και έκαναν σημαντική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Μαυροβουνίου και με δύο γκολ που σημείωσαν, πήραν τη νίκη που τόσο ήθελαν και σίγουρα αυτό θα τους βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη οι παίκτες του κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα το πάλεψαν μέχρι το τέλος, δεν κατάφεραν όμως να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 1’ ο Πράπας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το Μαυροβούνι, ενώ στο 3’ ο Μπάγκας Δ. έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Κουκούτση να διώξει σε κόρνερ.

Στο 8’ ο Περδίκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νούσια κέρδισε τον Ριζόπουλο για το 1-0.

Στο 30’ το Μαυροβούνι είχε δοκάρι με τον Πράπα και στο 42’ από εκτέλεση φάουλ για τον Αστέρα, ο Μπιρόλ πήρε τη κεφαλιά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 45’ ωραίο σουτ του Νούσια, ανάγκασε τον τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ και στο 46’ ο Νικόλι για τον Αστέρα πήρε την κεφαλιά από κοντά που πέρασε όμως άουτ.  

Στο 60′ ο Μπέτσης είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

Στο 64’ ο Μπάγκας Δ. έκανε τη σέντρα – σουτ και ο Κουκούτσης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 67’ ο Βασιλειάδης έκανε μία εξαιρετική κούρσα από δεξιά, έδωσε στον Νικόλι και αυτός με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο 86’ ο Καραμάνος έδωσε πάσα στον Βασιλειάδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως μπλόκαρε σταθερά ο κίπερ του Μαυροβουνίου. Τρία λεπτά μετά ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 92’ πέναλτι κέρδισε ο Μπάγκας Κ. και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κακαζούκης για το τελικό 2-1.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Γκαραβέλας, Γουριώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (87’ Xαρούλης), Περδίκης, Νικόλι (90’ Αγγελακόπουλος), Καραμάνος (90’ Σδράλης Α.), Νούσιας.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Α., Κακαζούκης, Μπάγκας Δ. (88′ Ριζόπουλος Δ.), Σκαφιδάς, Μπάγκας Κ., Στατήρης (62′ Φακίτσας), Θάνος (79′ Κουκούτσης), Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Πράπας, Τατσέλος (62′ Μπατζέλας Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Κοτούμπας, Γρηγοριάδης.