Βαθμολογία

Έβαλε στοπ η Δήμητρα Γιάννουλης στον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης αναμετρήθηκε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, κατάφερε να βάλει «φρένο» στον πρωτοπόρο Αχιλλέα, αφού απέσπασε την ισοπαλία (1-1). Το ματς διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Α’» λόγω εργασιών που γίνονται στη Γιάννουλη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 20’ η Δήμητρα προηγήθηκε με την κεφαλιά του Δημήτρη Αλευρά, ύστερα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Γκαλγκανόπουλος.

Στο 32’ και 33’ ο Αχιλλέας απώλεσε ευκαιρίες, στην πρώτη περίπτωση με το φάουλ του Ματούλα που κατέληξε ελάχιστα άουτ και στη δεύτερη περίπτωση με τον ωραίο συνδυασμό του Ματούλα με τον Κουρτεσιώτη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να μπλοκάρει ο Βιλανάκης.

Στο 36’ ο Αχιλλέας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με το πλασέ του Αποστόλη Κούλπα, ύστερα από τον κόρνερ του Ματούλα.

Στην επανάληψη η Γιάννουλη, έπαιξε σωστά και δυνατά και όσο και αν προσπάθησε ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο σκορ μέχρι το τέλος.

Στο 46’ για τα Φάρσαλα υπάρχει ακυρωθέν γκολ με τον Κερμελίδη, ύστερα από την απόφαση του πρώτου επόπτη ως οφσάιντ.

Μία πολύ καλή ευκαιρία απώλεσε ο Αχιλλέας στο 47’ όταν το σουτ του Πασσιά βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 69’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκαραλιάκος, την κεφαλιά έκανε ο Λάϊος, η μπάλα έφυγε όμως άουτ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Σαπάκος, Αλατάς, Κουρούτσας, Ματσικόπουλος, Μπάμπαλης, Αρσένης, Καρέλας (60’ Εμμανουήλ, 82’ Χατζηγρηγορίου), Βασιλόπουλος (60’ Καρβούνης, 82’ Μπουμπουνάρας), Νάστας, Γκαλγκανόπουλος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Λάϊος, Καραλούλης (61’ Μακρής), Πασσιάς, Κερμελίδης (61’ Γκαραλιάκος), Ματούλας (80’ Τσατσελάρι), Παπακωνσταντίνου (80’ Φουρίκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Στεργιακούλης, Σκριάπας.