Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Κίσσαβο Συκουρίου (PICS)

Φαλανιακός και Κίσσαβος Συκουρίου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (19/2) στο γήπεδο Φαλάνης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού επικράτησαν με σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Κίσσαβος μπήκε δυνατά και απειλητικά στο παιχνίδι και κατάφερε πολύ νωρίς μόλις στο 10’ να προηγηθεί, ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Δημήτρης Λανάρα που βρήκε τον Χρήστο Τριανταφύλλου και αυτός με ωραίο σουτ το 0-1.

Ο Φαλανιακός από την πλευρά του έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν και άλλο τη νίκη τους, αφού ο έμπειρος Κωνσταντίνου έκανε μεγάλες επεμβάσεις.

Στο 30’ ο Πλιάγκας έδωσε για τον Καραποστόλη, ο τελευταίος όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 55’ ο Μπολάκης έβγαλε τη σέντρα για τον Καραποστόλη, που έκανε το σουτ, έβγαλε με υπερένταση ο Κωνσταντίνου.

Στο 75’ τετ α τετ βρέθηκε ο Κορδέλας, πέρασε και τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως κατέληξε άουτ.

Την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Τζιούρα στο 80’. Τελευταία μεγάλη στιγμή για τον Κίσσαβο στο 90’ όταν το σουτ του Κορδέλα στο «γάμα» έβγαλε εντυπωσιακά ο Κωνσταντίνου.

Για τον Φαλανιακό, στο 65’ και 85’ οι κεφαλιές του Πανταζή έφυγαν άουτ.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Πάνου, Στάμος (45’ λ.τρ. Ευαγγελούλης), Πανταζής Γ., Γκανάτσας (75’ λ.τρ. Παρασκευάς), Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Ανατολίτης (80’ Τσιλοφίτης), Τσιάκος, Μπλάνας (55’ Βαρσάμης).

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Χάμος, Μπολάκης, Κουλουκτσής, Πλιάγκας (60’ λ.τρ. Φαρμάκας), Αγγέλης, Τριανταφύλλου (70’ λ.τρ. Τζιούρας), Κορδέλας, Κώτσιας, Καραποστόλης (67’ Τόπης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μάνος, Τζιμούρτος.