Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Αραούχο έως το 2026

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουλιάν Αραούχο, η οποία δεν ολοκληρώθηκε για μόλις 18 δευτερόλεπτα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου και αναμένεται η απόφαση των δικαστηρίων για να δει πότε θα τον έχει στη διάθεση του ο Τσάβι.

Η ισπανική ομάδα ήρθε τον περασμένο μήνα σε συμφωνία με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι για τον 21χρονο Μεξικανό δεξιό μπακ, αλλά η μεταγραφή ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε καθυστέρηση στην ανταλλαγή των εγγράφων για 18 δευτερόλεπτα, όπως είχε αποκαλύψει τότε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι.

Η ισπανική ομάδα προσέφυγε στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο (CAS) και ζήτησε την έγκριση της μεταγραφής. Μάλιστα ο Αραούχο, που έχει ήδη υπογράωει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026, έφθασε στη Βαρκελόνη για να ενταχθεί στις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

Αν είναι θετική η απόφαση του CAS θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τσάβι, ενώ στην περίπτωση της απόρριψης της προσφυγής, τότε θα περιμένει έως την 1η Ιουλίου για να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

ΠΗΓΗ